Rukatunturintie 1
93825 Rukatunturi

SAFARIT

Tunturin kutsu - 2 tunnin moottorikelkkailu

Erotu massasta. Tässä safarissa ei ole ylimääräisiä kuljetuksia. Lähdemme suoraan Rukan ytimestä uudella sporttisella moottorikelkkakalustolla kohti Rukan huimia tunturimaisemia. Nuorekkaat ja reippaat oppaat pitävät huolen siitä, että tämän safarin aikana ei turhia tulistella.

ohjelman kesto: 2 tuntia
vaativuus: helppo
hinta: 110 € / hlö, yksin ajettuna 150 € / hlöRevontuletsafari - iltaelämää maastossa

Täyttyipä päiväsi laskettelusta tai kokouksesta, on ilta mukava aloittaa jännittävällä luontoseikkailulla. Kesytämme kelkkamme ja annamme valokeilojen halkoa reittimme läpi villin luonnon. Onnekkaat luonto palkitsee revontulilla. Safarin aikana tarjotaan nälän siirtoon retkieväs.

ohjelman kesto: 3-4 tuntia
vaativuus: helppo
hinta: 160 € / hlö, yksin ajettuna 195 € / hlö


Revontuletsafari autolla:
hinta: 150 € / hlö


Valpas Ystävämme - Husky

Kelkkailemme Rukalta Pyhäjärven kautta aidolle huskytarhalle. Ajokoulutuksen  jälkeen ajamme huskyvaljakolla 5 km:n lenkin kauniissa metsämaisemissa. Seikkailun jälkeen on aikaa ottaa kuvia ja tutustua huskytarhaan. Ennen kun lähdemme kelkkailemaan takaisin nautimme makkaraa ja lämmintä juotavaa leivonnaisen kera.

ohjelman kesto: 3 - 4 tuntia
vaativuus: helppo
hinta: 190 € / hlö, yksin ajettuna 230 € / hlö

Huskysafari autolla (huskyajo 5 km):
170 €/ aikuinen, 150 €/ lapsi (4-12 v.)


Porotilavierailu

Kelkat kuljettavat meidät läpi tunturimetsän porojen kotiin. Jännittävästä vastaanotosta huolehtii poroisäntä porotarhalla. Harjoittelemme porolla ajoa perinteisellä reellä. Meille tarjoillaan oman talon lämpimäisiä kuuman juoman kanssa. Todistukseksi taidoistamme saamme kaikki poroajokortin.

ohjelman kesto: 3 - 4 tuntia
vaativuus: helppo
hinta: 160 € / hlö, yksin ajettuna 195 € / henkilö

Porosafari autolla:
130 €/ aikuinen, 110 €/ lapsi


Pidätämme oikeuden kaikkien ohjelmien ja hintojen muutoksiin. Varaamme oikeuden muuttaa ajoreittiä sääolosuhteet huomioon ottaen. Moottorikelkalla ajo alkoholin tai huumausaineiden vaikutuksen alaisena on ehdottomasti kielletty! Meillä on oikeus keskeyttää safari jos asiakas omalla toiminnallaan vaarantaa itsensä tai muiden terveyden. Omavastuu kelkkavahingon sattuessa on maksimissaan 1500 €.

________________________________________________
   Copyright @ 2022 Idän Revontulet Oy, All rights reserve


lk
Yhteystiedot:
jari@erakeskus.com, tanja@erakeskus.com
+358 (0)400 610 860, +358 (0)405 231 532    
KELKKAVUOKRAUS
SAFARITALO
SAFARIT

VENÄJÄN KELKKASAFARIT
ETUSIVU